Ardor proline brandhaspel

Ardor proline brandhaspel

De Ardor Proline brandslanghaspel is gefabriceerd en gecertificeerd volgens Kiwa EN 671-1 en CE. en wordt standaard geleverd in RAL 3000 Fire Red, compleet met montagepak (straalpijphaak, slang - geleider, montageplaat en kogelkraan).

Bij de ontwikkeling is samengewerkt met een ingenieursbureau en een universiteit, wat heeft geleid tot o.a. een kwalitatief hoogwaardig product (Patent). De vormgeving van de Proline haspel is gedeponeerd bij een modellen bureau (Design Protection).

Het gebruik van kunststoffen in de haspel is beperkt tot niet-dragende delen, hiermee is gekozen voor degelijkheid die zich vertaalt in probleemloos gebruik, een lange levensduur en een gegarandeerde bluskracht wanneer dit nodig is.

Na een kwaliteitscontrole, welke bestaat uit o.a. druktest van 20 bar waterdruk en 7 bar luchtdruk verlaat de Proline haspel degelijk verpakt de fabriek. De haspelunit laat zich door het slide-in systeem en de duidelijke montagehandleiding eenvoudig en snel monteren. Door het slide-in systeem komen de afdichtingen op de bouwplaats niet meer bloot te liggen. Hierdoor wordt de juiste werking gegarandeerd en worden eventuele beschadigingen aan de brandslanghaspel voorkomen. 

Op zoek naar brandbeveiliging? 

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE

Sitemap   |   Privacybeleid   |  Copyright © Ardor 2019   |   Webdesign by DOCOM