Over Ardor

Ardor Brandblusuitrusting is een snel groeiend bedrijf dat sinds 2005 gestart is met de verkoop en het onderhoud van blusmiddelen. Sinds 2010 leveren en plaatsen wij ook brandmeldcentrales, sprinklersystemen, noodverlichting, ... kortom, wij kunnen instaan voor alles wat betreft brandbeveiliging. Ook voor deskundig advies omtrent signalisatie, evacuatieplannen en opleiding voor het gebruik van blusmiddelen kan u eveneens bij Ardor terecht. Als u graag wat meer informatie had gewenst, dan kan u ons steeds contacteren op info@ardor.be. Indien gewenst komt één van onze vertegenwoordigers graag langs om ons bedrijf en de werking ervan verder toe te lichten. 

Als bedrijf voldoen wij aan alle geldende normen. Daarenboven behaalden wij een ISO 9001 certificaat (Kwaliteitszorgsysteem) en werken wij conform deze internationale norm.

Ook verkopen wij alle wettelijke pictogrammen in alle formaten, kleuren en materiaalsoorten. Tevens ontwerpen wij allerhande signalisatie, afgedrukt op diverse dragers. We leveren pictogrammen voor brandblusuitrusting en noodsignalisatie, maar ook voor vele andere doeleinden en dit voor binnen- en buitentoepassingen. Wij verzorgen ook de opmaak van evacuatieplannen en interventiedossiers en organiseren het nodige overleg met alle betrokken bevoegde diensten.

Wat betekenen wij concreet voor u? Wij kunnen u, gebaseerd op het lastenboek, de inventaris van de benodigde noodvoorzieningen, eventueel het brandweeradvies en/of plannen, een gedetailleerde prijs maken voor de verkoop van brandblusuitrusting en andere gerelateerde producten. Naast de snelle levering verzorgen wij ook de plaatsing van de brandblusuitrusting, van de pictogrammen en dit volgens de geldende normen en de code van goede praktijk. Indien gewenst komen wij ter plaatse om in overleg een offerte op te stellen zodat u inzake brandblusuitrusting volledig in regel bent. Wij verzorgen met andere woorden het totale pakket van de brandblusuitrusting en noodvoorzieningen. Het jaarlijks nazicht van de diverse uitrustingen kan u ons toevertrouwen.Het jaarlijks nazicht van brandblustoestellen voeren wij uit conform de NBN S21-050, ook op toestellen van andere merken. Wij zijn erkend als “bevoegd bedrijf” voor het jaarlijks technisch nazicht van de brandblusuitrusting. Al onze toestellen zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een garantie van 10 jaar op fabricagefouten. Voor onze prijs/kwaliteit verhouding en onze uitstekende service hebben al meer dan 5000 klanten gekozen. 

over ardor

Certificaten

certificaat brandbeveiliging
certificaat brandbeveiliging

Op zoek naar brandbeveiliging? 

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE

Sitemap   |   Privacybeleid   |  Copyright © Ardor 2019   |   Webdesign by DOCOM